wpe6d24246.png
wp75569853.png

© 2008 Gebr. Vanhoutte BVBA

 


wpe7ee864f.png
wp6cf01670.png
wp0a962e68.png
wp136fa062.png
wp13444f92.gif
wp66d2ef96.png

De privé tuinen.

 

Of u actief of passief van uw tuin wil genieten, uw tuin groot of klein is, wij ontwerpen een optimale indeling naar uw wensen zodat u te allen tijde zorgeloos van uw tuin kan genieten. Klassiek of modern, strak of landelijk, uw ruimte vormgeven, daar zijn wij sterk in.

 

Uw voortuin is uw visitekaartje.

 

Met een functionele en esthetische vormgeving van de inkompartijen wordt een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke toegang verkregen. Met een doordacht concept minimaliseren we de oppervlakte van de verharding, dit kan in veel gevallen heel wat kosten besparen.

 

Een tuin die bij u past.

 

Ongeacht de uiteindelijke vormgeving van de tuin is het opmaken van een degelijke basisstructuur heel belangrijk. In overleg met de klant stellen we een duidelijk eisenpakket samen dat de basis vormt voor een structuurplan. Een harmonieuze indeling van de diverse tuinkamers verzekeren een juiste ruimte-massa verhouding, een ideale rustgevende omgeving om in te ontspannen of actief van het tuingebeuren te genieten.

 

De juiste plant op de juiste plaats.

 

De beplantingskeuze is een heel belangrijk onderdeel van het ontwerpproces, een vak op zich. Een evenwichtige keuze zorgt voor sfeer en aangenaam seizoensgevoel. Fris groen in de lente, kleur en geur in de zomer, het najaar met bessen,vruchten en prachtige herfstkleuren en berijmde of besneeuwde siergrassen en winterbloei.

 

Welke aanpak van beplanting u ook verkiest, strak gelijnde volumes of kleurrijke borders, wij zorgen voor een stijlvolle plantenkeuze.