wp0be518bd_0f.jpg
wp75569853.png

© 2008 Gebr. Vanhoutte BVBA

 


wpe7ee864f.png
wp6cf01670.png
wp0a962e68.png
wp136fa062.png
wpdd12cc2a.png
wp5b4907dc.png

Realisatie & Toelevering

 

Totaal projecten

 

Daktuinen en dakterrassen

 

Terrassen en opritten

 

   Tegels en natuursteen

   Betonstraatstenen

    Gebakken klinkers

   Kasseien en mozaïek

   Houten terrassen

 

Vijvers en

Inbouwzwembaden

 

Afsluitingen en tuinconstructies

 

Grondwerken en

containertransport

 

Leveren van plantgoed,  meststoffen, tuinhout, teelaarde, compost, boomschors ...

 

wp173105bb.png

De aanleg.

 

De aanleg van het tuinontwerp is de meest arbeidsintensieve activiteit in het tuingebeuren. Alle werkzaamheden, van grondwerken, verhardingen constructies en vijvers tot beplanten, worden door ons eigen team medewerkers uitgevoerd.

Ervaring, vakmanschap en een uitgebreid machinepark zorgen voor een vlekkeloze en vlotte realisatie van uw droomtuin.

 

wpf7aee2d2.png

wp7702d4af.png

wp96ab1b64.png

wpe0c433c0.png

wp4fecace8.png

Grondwerken.

 

Het belang van degelijke grondwerken wordt nog al te vaak onderschat. Deze aanlegfase legt de grondslag die de kwaliteit van alle verdere werken en afwerking bepaald.

Doordat wij een totaal realisatie van uw project kunnen aanbieden, worden werkzaamheden als ophogen en afgraven, plaatsen van nutsleidingen en afvoerkanalen, inmengen van bodemverbeteringsmiddelen in één grondbewerking uitgevoerd. Minder belastend voor de grond met een duidelijk betere bodemstructuur en plantengroei als gevolg.

 

Verhardingen, afsluitingen & tuinconstructies.

 

Een grote diversiteit aan betonstraatstenen, hout en natuursteen stelt ons is staat uw oprit of terras naar eigen smaak te realiseren. Wie meer van rustieke materialen houdt kan kiezen uit kasseien, kasseidalen, plavuizen of mozaïek.

Houten wanden of natuurmatten zijn een greep uit het gamma decoratieve afsluitingen die u een maximale privacy verzekeren. Allerhande draadafsluitingen zorgen voor een ideale beveiliging van uw tuin.

Carport, tuinhuis, schommel, klimrek, pergola en tal van andere tuinconstructies worden door eigen personeel geplaatst en indien nodig op maat gemaakt. Tevens zijn wij verdeler van Tack tuinhuizen.

 

Beplanting

 

De aanplanting is het laatste en veelal belangrijkste onderdeel van de tuinaanleg. Met het beplantingsplan als leidraad worden alle planten op hun plaats uitgezet en geschikt zodat het vooropgestelde beplantingsbeeld realiteit wordt.

Een groep van zorgvuldig gekozen plantenkwekerijen garanderen de kwaliteit en soortechtheid van het plantgoed. Met oog voor detail wordt iedere plant bij het planten voorzien van de nodige bemesting, turf en plantensteun.

Het zaaien van gras of plaatsen van graszoden gebeurt op perfect genivelleerde ondergrond, zodat maaien met eender welke machine zonder problemen verloopt.

 

 

wp36d298e0_0f.jpg
wpb1c6c7d6_0f.jpg

U bent Doe-Het-Zelver.

 

U steekt graag zelf de handen uit de mouwen?

Behalve met ons advies staan wij met tal van andere diensten voor u klaar.

 

Uitgraven, diepgronden, freezen, machinaal nivelleren en andere voorbereidende grondwerken. Aan- en afvoeren van grond, boomschors, compost, en containertransport allerhande. Gespecialiseerd werk dat u liever (deels) aan de vakman overlaat terwijl u zelf een helpende hand toesteekt, wij bieden u deze mogelijkheid.

 

Daarnaast kunnen wij alles wat u voor het realiseren van uw tuin nodig heeft  bij u thuis aanleveren. Bouwstoffen, houtproducten en technische materialen zoals folie’s en doeken,... meststoffen, bodemverbeteringsmiddelen en alle plantgoed.

Door een trouwe samenwerking met onze vaste leveranciers kunnen wij al u benodigdheden leveren wanneer u ze wenst.

 

Om u volledig ten dienste te zijn, stellen wij ons machinepark deels ter beschikking.

 

Wij bieden u graag de helpende hand om uw doe-het-zelf project tot een perfect einde te brengen.